Choose Skin:
 • A
 • B
 • C
Font Size:

Zoeken

Banner

Techno nieuws

 • ADE 2013: 5 feesten die je niet mag missen

  De kaartjes gaan hard voor het Amsterdam Dance Event 2013. Dus als je slim bent, wacht je niet te lang met het uitkiezen van de feesten waar je dit jaar weer helemaal los wilt gaan. In dit artikel geven we de top vijf feesten die je als techno fan niet mag missen!

   
 • Nazomeren Festival in Groningen

  Nederland is een techno festival rijker: op zaterdag 14 september 2013 vindt het Nazomeren Festival plaats bij de Kardingerplas in Groningen!

   

Dj Gear Reviews

Maschine Mk2 Review

Dj Gear

De Native Instruments Maschine Mk2 is een de heilige graal voor muziekproducers binnen verschillende genres. Zeer intuïtief, zeer makkelijk te bedienen en werkt perfect samen met een breed scala software als Ableton, Logic en meer.

 

Dj Mixers - Welke past bij jouw budget?

Dj Gear

Dj mixers

Er zijn een aantal benodigdheden die elke beginnende dj nodig heeft om te draaien. Een daarvan is de mixer. Met de mixer zorg je dat de de elektronische signalen van je draaitafels of laptop verstuurd worden naar je speakers.

   

Super OEM Draaitafels

Dj Gear

Eigenlijk bestaat er maar 1 soort draaitafel die kan tippen aan de legendarische Technics SL series en dat zijn de zogenaamde 'super OEM draaitafels'. Lees in deze review alles dat je moet weten over de super OEM draaitafels.

   
^ Top